Welkom bij iProven Nederland  

Wij ontwikkelen professionele, medische hulpmiddelen voor thuisgebruik.

Onze hoogwaardige producten zijn gebruiksvriendelijk en altijd voorzien van eenvoudige, stapsgewijze instructies.

Om de kwaliteit van onze producten hoog te houden, moeten onze iProven producten de "Family Test" doorstaan. We nemen onze testmodellen mee naar huis en testen ze uitvoerig in ons eigen dagelijkse leven.

Bekijk onze producten op Bol.com

iProven Zwangerschapsband: De verstelbare buikband om rug- en bekkenpijn te verminderen

Productbeschrijving
Deze zwangerschapsband biedt de juiste ondersteuning tijdens je zwangerschap en kraamperiode, een van de meest bijzondere periodes in je leven. Helaas kan deze tijd soms overschaduwd worden door de klachten die vaak bij een zwangerschap komen kijken.

De zwangerschapsband ondersteunt de banden waar de baarmoeder aan vast zit. Tijdens de zwangerschap rekken de banden uit om zich aan te passen aan de groeiende baarmoeder. Dit kan een stekende pijn veroorzaken, doordat het weefsel van de banden niet makkelijk stretcht. Dit gebeurt vaak rond de twintigste zwangerschapsweek, wanneer de baby een groeispurt doormaakt.

Hoe draag je de zwangerschapsband?

1. Plaats de band laag op je buik, bij het begin van je buik. Draag hem over een shirt of top, niet direct op de huid. De gegolfde kant komt aan de bovenkant.
2. Wikkel de band om je buik, met de uiteinden op de rug. Plaats het uiteinde zonder klittenband onderop, het uiteinde met klittenband bovenop.
3. Trek de einden aan, zodat de band comfortabele ondersteuning biedt, en sluit het klittenband.

Let op: Draag de zwangerschapsband niet als je langdurig ligt of zit. Draag de zwangerschapsband altijd over een shirt. Niet direct op de blote huid.

Bekijk op Bol.com

iProven Digitale thermometer met flexibele tip - Lichaamsthermometer voor Rectaal en Oraal gebruik - Baby Thermometer

De DTR-1221A is een snelle thermometer die binnen 10 seconden accuraat je lichaamstemperatuur meet. Ontworpen door iProven in Nederland en een best-seller in Amerika, deze betrouwbare thermometer is nu ook in Nederland zelf verkrijgbaar!

Bekijk op Bol.com

iProven Voorhoofd Thermometer - Oorthermometer - Koortsthermometer - Snelle meting - Lichaamsthermometer - Kleuren LCD scherm

De DMT-489 Wit en Zwart zijn betrouwbare voorhoofd- en oorthermometers. Ontworpen in Nederland en bestseller in Amerika, nu ook in Nederland zelf verkrijgbaar!

Meet nauwkeurig je lichaamstemperatuur in 1 tot 3 seconden. De Infraroodsensor van deze ‘Dual Mode’ thermometer is gekalibreerd voor meerdere soorten temperatuurmetingen.

Bekijk op Bol.com

iProven Saturatiemeter Zuurstofmeter Pulse Oximeter - Meet je zuurstofsaturatie - Meet je hartslag - Meting binnen 10 seconden

Grip op je gezondheid, waar je ook bent.
Meet je hartslag en zuurstofsaturatie binnen 10 seconden met iProven’s OXI-27i Oximeters. Doe je vinger in de saturatiemeter en klik op de knop voor een live resultaat.

Het scherm licht op, zodat jouw data altijd goed leesbaar is. De OXI-27 is compact en stevig, waardoor je hem zonder zorgen overal mee naartoe kunt nemen. Meet je gezondheid waar je ook bent, thuis of onderweg.

Bij de oximeter inbegrepen is een beschermhoes, batterijen, een keycord en quick start instructies.

Bekijk op Bol.com